ΑΡΧΕΙΟ -  ΔΡΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ -  2023-24
12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ..!
"MAKE A WISH"



     Το Make-A-Wish είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Φιλανθρωπικός Οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε) ως ένας από τους πλέον γνωστούς και αξιόπιστους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς στον κόσμο. Πρόκειται για έναν Οργανισμό με έναν και μοναδικό σκοπό, να εκπληρώνει όσο είναι δυνατόν, όλο και περισσότερες ευχές, βοηθώντας συνανθρώπους μας οι οποίοι χρειάζονται την συμπαράσταση και την αγάπη μας, όπως και ο καθένας από εμάς άλλωστε…
     Από το 1980 περισσότερα από 520.000 παιδιά με τη βοήθεια περισσοτέρων των 32.000 εθελοντών έχουν ζήσει την ευεργετική και μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής!
     Φέτος, το Αστέρι της Ευχής γιορτάζει τα 25 του χρόνια και γι αυτό διαφέρει από τις άλλες χρονιές για να μας θυμίσει πόσο ξεχωριστοί είμαστε όλοι.
     Μεταξύ άλλων, φιλοξενεί τον Ήλιο, δείχνοντάς μας έτσι ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε και να προοδεύσουμε, διαφορετικοί μα ίσοι κάτω από τον ίδιο ουρανό, σε έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό και όμορφο.

     Αυτή τη χρονιά, έπειτα από πρωτοβουλία της καθηγήτριας Εικαστικών κ. Αικατερίνης Ξανθά ΠΕ08, θελήσαμε και εμείς να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά του Make a Wish και τους γράψαμε τα δικά μας ενθαρρυντικά μηνύματα, για να ενισχύσουμε τον αγώνα τους, δίνοντάς τους χαρά, δύναμη και ελπίδα
     Εμείς στείλαμε το μήνυμα μας στον οργανισμό και γνωρίζουμε ότι το Make a Wish θα φροντίσει να το λάβουν τα παιδιά στα οποία απευθύνεται.
     Αυτή η απλή ενέργεια μας, έχει το δικό της νόημα, αφού στην πραγματικότητα συνδέει τα παιδιά μιας σχολικής τάξης με τα παιδιά της… ευχής!
     Είναι όμορφο να υπάρχει κόσμος που σε νοιάζεται και ας μη σε έχει συναντήσει ποτέ!!!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ:


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΥΧΩΝ:


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ: