ΑΡΧΕΙΟ -  ΔΡΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ -  2023-24
22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
"LIBRARY4ALL"



     Σήμερα κάναμε unboxing και είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραλάβαμε 25 νέους τίτλους βιβλίων από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Library4all, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας στέλνοντας βιβλία παιδικής/εφηβικής λογοτεχνίας.
     Βιβλία κλασικά όπως το "20000 Λεύγες κάτω από τη θάλασσα", βιβλία κοινωνικού περιεχομένου και διδακτικά όπως το "Έχω δικαίωμα: έχω δικαίωμα!" και το "Κουρδισμένοι", βιβλία που σε συνεπαίρνουν όπως το "Οι επίλεκτοι" και πάρα πολλά άλλα, διάφορα και άκρως ενδιαφέροντα!!!
     Τους ευχαριστούμε για την ευγενική τους χορηγία και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η δωρεά, αν μη τι άλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ..."θα πιάσει τόπο", στα χέρια των μαθητών του Γυμνασίου μας.
     Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ανταπόδωση, στην όμορφη αυτή πράξη, της δωρεάς βιβλίων προς το Γυμνάσιο μας είναι ένα απλό αλλά αληθινό και με νόημα... "Ευχαριστήριο":



ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο»

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι του Library4all,

     εκ μέρους της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου Μανιάκων Καστοριάς σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και την έμπρακτη συμβολή του οργανισμού σας στον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης αποστέλλοντας σύγχρονες εκδόσεις εφηβικής λογοτεχνίας. Τα βιβλία σας ήδη καταχωρήθηκαν στον κατάλογο της βιβλιοθήκης μας και είναι διαθέσιμα στους μαθητές μας.
     Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας, που παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε σχολικές βιβλιοθήκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με συνέπεια και ευγένεια εδώ και χρόνια. Η δράση σας αποτελεί έμπνευση και στήριγμα στο έργο των εκπαιδευτικών για την φιλαναγνωσία και την βιβλιοφιλία στα ελληνικά σχολεία.


O Διευθυντής

Κωνσταντίνος Ταμβάκης