ΑΡΧΕΙΟ -  ΔΡΑΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ -  2023-24
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ
"ΨΥΧΟΓΙΟΣ"



     Στην προσπάθειά μας να ανανεώσουμε τους τίτλους βιβλίων για τη βιβλιοθήκη μας, με πρωτοβουλία της Φιλολόγου κυρίας Νημά Διονυσίας, απευθυνθήκαμε σε εκδοτικούς οίκους μεγάλους και μικρούς, ζητώντας κάποιες δωρεές.
     Άμεσα ανταποκρίθηκε ο εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ, στέλνοντάς μας πολλά βιβλία, το ένα καλύτερο από το άλλο!
     Είναι όμορφα κι ελκυστικά εξωτερικά, με θαυμάσια εικονογράφηση, σύγχρονα, ενδιαφέροντα θέματα και περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τα απολαύσουν!
     Εκτός από την πληθώρα των τίτλων που μας χάρισε, ο εκδοτικός οίκος ΨΥΧΟΓΙΟΣ μας συγκίνησε επίσης, κάνοντας δώρο σε όλους τους μαθητές της Α' Γυμνασίου, το υπέροχο και διδακτικό βιβλίο "Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι" του Ρόουλινγκ το οποίο μοιράστηκε στα παιδιά κατά την εορτή των Χριστουγέννων!

     Θεωρούμε υποχρέωσή μας να τους ευχαριστήσουμε δημοσίως από εδώ για τη γενναιόδωρη προσφορά τους.
     Ευελπιστούμε σε περεταίρω συνεργασία μαζί τους με ποικίλες δράσεις φιλαναγνωσίας.

Θεωρούμε χρέος μας το παρακάτω "Ευχαριστήριο" προς τον εκδοτικό οίκο Ψυχογιός:

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήριο»

Αξιότιμοι κύριοι,

εκ μέρους της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του Γυμνασίου Μανιάκων, και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση στο αίτημα και την έμπρακτη συμβολή σας στον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης αποστέλλοντας ενδιαφέρουσες εκδόσεις εφηβικής και νεανικής λογοτεχνίας και μάλιστα σε πολλαπλά αντίτυπα ώστε να μοιραστούν στους μαθητές ως δώρο. Τα βιβλία σας ήδη καταχωρούνται στον κατάλογο της βιβλιοθήκης μας και θα είναι διαθέσιμα στους μαθητές.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

O Διευθυντής

Κωνσταντίνος Ταμβάκης