ΑΡΧΕΙΟ   ΕΚΔΡΟΜΕΣ   2023-24
16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ



     Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής έγινε εφικτή αυτή η Εκπαιδευτική Επίσκεψη του σχολείου μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πισοδερίου
     Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να ζήσουν από κοντά αθλήματα του "χιονιού" τα οποία, τα περισσότερα από αυτά, είναι Ολυμπιακά και γίνονται κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
     Λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει στη συνηθισμένη διαδρομή, αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε μιαν άλλη διαδρομή η οποία ήταν μακρύτερη και ως εκ τούτου χρονοβόρα.
     Όμως ο προορισμός, μας αποζημείωσε με το παραπάνω αφού και χιόνι υπήρχε παντού και ο καιρός ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και στο τέλος κανείς δεν παραπονέθηκε για τον μακρύτερο δρόμο, έχοντας αφήσει όλοι στο νου τους μόνο τις όμορφες εικόνες του εξαιρετικού τοπίου και το απίστευτο γέλιο που προέκυψε από την "επαγγελματικότατη" οδήγηση των έλκηθρων από τους ικανότατους μαθητές μας!!!
     Φυσικά υπήρξαν και μαθητές μας οι οποίοι κάνουν μαθήματα σκι εδώ και καιρό και οι οποίοι είχαν έρθει με τις φόρμες τους και τον ειδικό εξοπλισμό τους ανεβάζοντας τον πήχη της εκδρομής και κάνοντας την συνολική εικόνα εντυπωσιακή!
     Το Χιονοδρομικό Κέντρο ήταν σε άριστη κατάσταση και το εστιατόριο μας εξυπηρέτησε όλους στις προ-συμφωνειθήσες τιμές σύμφωνα με κατάλογο και προσφορές που είχε εκδόσει και διαφημίσει η εταιρεία "ΤΟΤΤΗΣ" και τους ευχαριστούμε για την συνεπειά τους και την φιλοξενία τους!
     Είναι σίγουρο όι θα ξαναεπισκεφθούμε αυτόν τον καταπληκτικό προορισμό. Η εμπειρία αυτή θα μας μείνει αξέχαστη!!!